دانشگاه

دانشگاه

Migranten: Studium

Show all answers
Hide all answers
  • پیش از آغاز تحصیل چه چیزهایی را باید بدانم؟

    اگر قصد تحصیل در تورینگیا را دارید راه های زیادی وجود دارد. 9 دانشگاه دولتی و دانشگاه علوم کاربردی با برنامه های متفاوت در کنار کالج های خصوصی و برنامه های آموزشی مشارکتی  تورینگیا وجود دارند. تمامی این دانشگاه ها دارای امکانات آموزشی بسیار خوب در کنار حمایت های دانشجویی و سالن های درس مدرن و لابراتوار و کتابخانه های مجهز می باشند. بسیاری از دانشگاه های تورینگیا فضای زندگی ارزان را نیز در اختیار دانشجویان قرار می دهند

    شرط پذیرفته شدن در دانشگاه های آلمان دارا بودن مدرک دیپلم معادل آبیتور است. دفتر امور بین الملل دانشگاه مسئول بررسی و تطبیق دادن مدارم شما می باشد. سالانه بیش از 50000 دانشجو در دانشگاه های تورینگن تحصیل می کنند

  • چه دانشگاه هایی وجود دارد؟

    تورینگیا 5 دانشگاه دولتی دارد: دانشگاه فردریش شیلر ینا، دانشگاه ارفورت، دانشگاه باوهاوس وایمار، دانشگاه فنی ایلمنا و مدرسه موسیقی لیزت وایمار

    همچنین چهار دانشگاه علوم کاربردی در ارفورت، ینا، شمالکالدن و نوردهاوزن وجود دارند. علاوه بر اینها دانشگاه علوم اداری گوتا و دو دانشگاه خصوصی علوم کاربردی با شهریه ی ماهانه * نیز در تورینگیا هستند

    IUBH Erfurt, SRH Gera *

  • دانشگاه مشارکتی (تعاونی) چیست؟

    این دانشگاه ها با نام آلمانی شتاتلیشه شتودین آکادمی* از سال 1998 در ایزناخ و گرا شروع به کار کرده است. دانشجویان در این دانشگاه آموزشی مشابه دانشگاه علوم کاربردی دریافت می کنند. در این دانشگاه ها به جنبه های تئوریک و روش شناختی پرداخته می شود و شرکت های خصوصی بر اساس قراردادی که دانشجو امضا می کند آموزش های تجربی را فراهم می کنند

    شما همچنین می توانید در یک برنامه دوگانه که توسط دانشگاه خصوصی بین المللی مشارکتی ارفورت** ارائه می شود شرکت کنید

    Duale Hochschule *
    IBA **

  • آیا به ویزای دانشجویی احتیاج دارم؟

    شهروندان کشورهای اروپایی نیازی به ویزای دانشجویی جهت ورود و تحصیل در تورینگیا ندارند بلکه صرفا باید خود را در شهر محا تحصیل خود ثبت کنند. اگر شما شهروند جایی خارج از اروپا هستید بع ویزا احتیاج دارید.ویزای دانشجویی و اطلاعات ضروری در باره ی آن را را می توانید از سفارت خانه ی آلمان در کشور خود دریافت کنید

    جهت اقدام برای دریافت ویزا شما باید نامه ی پذیرش از دانشگاه را به همراه بیمه درمانی و ضمانت مالی کافی برای دوران تحصیل خود داشته باشید. ویزای دانشجویی پس از بررسی در اداره مهاجرت آلمان صادر خواهد شد.اگر شما پذیرش دانشجویی ندارید و یا هنوز برای برنامه مشخصی تصمیم نگرفته اید برای شما ویزایی تحت عنوان “ متقاضی پذیرش”این ویزا به مدت سه ماه اعتبار دارد و پس از اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر می توانید آن را به اقامت دانشجویی تبدیل کنید

    توجه کنید که شما نمی توانید با داشتن ویزای دانشجویی در آلمان تحصیل کنید مگر اینکه شهروند ایالات متحده امریکا و یا سوییس باشید

  • آیا باید زبان آلمانی بدانم؟

    دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در دوره های آموزشی آلمانی را دارند باید مدرکی مبنی بر دانش کافی آلمانی ارائه کنند.
    این سطح معمولا تحت عنوان ب 2 (سطح متوسط در استاندارد اروپا) شناخته می شود. دانش آلمانی خود را می توانید با یکی از مدارک زیر نشان بدهید
    ـ مدرک د اس ها 2
    ـ مدرک تست داف 4
    ـ مدرک سطح- س 2 موسسه گوته
    ـ دیپلم زبان آلمانی د اس د

    دانشگاه های ارفورت، ینا، وایمار و ایلمنا دوره های آمادگی برای امتحان د اس ها 2* برگزار می کنند. این دوره ها برای یک تا دوترم  طول می کشند و هزینه آنها در هرترم نزدیک به 750 می باشد که این هزینه را باید شما شخصا پرداخت کنید.این دوره با امتحان کتبی و شفاهی به پایان می رسد

    *DSH2

  • اگر نتوانم با مدرک تحصیلی ام وارد دانشگاه بشوم چه؟

    اگر مدرک تحصیلی شما معادل آبیتور ارزیابی نشود دو گزینه پیش رو دارید:
    - ثابت کنید که برای مدت یک تا دو سال در رشته ی مورد نظرتان، در دانشگاه معتبری در کشور خود تحصیل کرده اید.
    - یک دوره آمادگی در کالج موردهاوزن بگذرانید و در پایان در امتحان آن شرکت کنید

    این دوره شما را با زبان و درس هایی که در دانشگاه خواهید خواند آشنا می کند. شما تنها در حالتی می توانید در این دوره ی کالج نوردهاوزن شرکت کنید که در امتحان ورودی آن نمره ی قبولی را کسب کنید. اقدام برای این کالج به طور مستقیم ممکن نیست بلکه باید از طریق دانشگاهی که بعدا قصد ادامه ی تحصیل در آن را دارید اقدام کنید. دانستن حد اقلی از زبان آلمانی اجباری است.پس از ورود به کاج کلاس های آموزش آلمانی ادامه خواهند یافت

    دوره های آمادگی بسته به موضوع رشته ی شما تعیین می شوند و معمولا دو ترم به طول می انجامند. پس از پایان دوره شما در امتحانی شرکت می کنید که شامل بخش شفاهی و کتبی می شود.اکر شما در این امتحان پذیرفته بشوید می توانید در مقطع بالاتر در آن رشته تحصیل کنید. شما همچنین می توانید بدون شرکت در کلاس ها در امتحان شرکت کنید که در این حالت باید شخصا خودتان را برای امتحان آماده کنید

  • پس از پایان دانشگاه چه اتفاقی می افتد؟

    پس از پایان تحصیلات شهروندان اتحادیه اروپا و همچنین شهروندان لیختن اشتاین، نروژ، سوییس و ایسلند به اجازه اقامت برای آغار کار احتیاجی ندارند

    اگر شما شهروندان این کشور ها نیستید و به تازگی درس خود را در آلمان به پایان رسانده اید می توانید بر اساس رشته تحصیلی خود دنبال کار بگردید. شما همچنین باید برای اجازه اقامت مناسب شرایط تان اقدام کنیدو

    اگر به سرعت کار مناسبی پیدا نکنید به شما اجازه اقامتی به مدت ۱۸ ماه داده خواهد شد. در این ۱۸ ماه شما می توانید به دنبال کار مناسب خودتان بگردید و همزمان مشغول کار دانشجویی یا ساده تری برای گذران معیشت بشوید

  • راهنمای تحصیل چگونه به من کمک می کند؟

    راهنمای تحصیل در دانشگاه ها به شما در مورد برنامه های ارائه شده مدارک مورد نیاز و پروسه درخواست پذیرش کمک می کند. همچنین برای هر یک از برنامه های ارائه شده راهنما وجود دارد. در این راهنما شما اطلاعاتی در مورد محتوا و محور دروس و پیش نیازهای امتحانات دریافت می کنید

    دفتر امور بین الملل دانشگاه مسئول رسیدگی به دانشجویان بین المللی است و به آنها در مدیریت کردن زندگی شان در آلمان کمک می کند. در برخی از دانشگاه ها دفتر امرو بین الملل در مورد رشته های تحصیلی و مدارک مورد نیاز مشاوره ارائه کرده و آنها را پذیرش نیز می کند

    خدمات دانشجویی تورینگن در مورد مسائل اقتصادی و اجتماعی همچون مسکن و بورسیه اطلاعات و مشاوره ارائه می نماید.

  • هزینه تحصیل چقدر است؟

    تحصیل در دانشگاه های دولتی رایگان است اما هزینه های اداری و جاری ترم باید پرداخت شود. این مبلغ در حال حاضر بسته به دانشگاه مورد نظر و خدمات ارائه شده بین 100 تا 200 یورو می باشد. در بسیاری از دانشگاه ها این هزینه شامل بلیط دانشجویی* نیز می شود. با این کارت شما می توانیداز تمامی وسایل نقلیه در شهر خود و بعضا در سراسر تورینگن استفاده کنید. این کارت بعضا شامل خدماتی مانند مشاوره، غذای ارزان در کافه تریای دانشگاه واستفاده از فضای مسکونی ارزان دانشجویی نیز می شود

    دانشجویان می توانند از حمایت مالی دولتی برای تحصیل شان برخوردار شوند. بخشی از این این پول باید پس از تحصیل به دولت بازگردانده شود. شما می توانید د ردفتر خدمات دانشجویی برای دریافت این کمک هزینه (بافوگ**) اقدام کنید

    Semesterticket *
    BAföG **

  • اطلاعات گسترده تر را در کجا بيابم؟

    باهم تحصیل کردن در دانشگاه تورینگن. راه یابی به دانشگاهی در تورینگن